Faber Uitvaartzorg

Faber Uitvaartzorg

Als een geliefde komt te overlijden, volgt onherroepelijk het afscheid. Een afscheid is altijd moeilijk. U krijgt te maken met een emotioneel en langdurig rouwproces, want de dood laat zich niet wegstoppen. Afscheid nemen en de dood horen nu eenmaal bij het leven.

Nadenken en praten over de dood biedt houvast en troost, ook nu al. Want, iedereen wil op zijn eigen manier afscheid van het leven nemen.

Als u een dierbaar persoon verliest, is het belangrijk dat u een beroep kunt doen op een vertrouwde uitvaartonderneming. Eén met kennis van zaken bij u in de buurt.

Faber Uitvaartzorg is een begrip in de regio. Wij verzorgen uitvaarten, geven advies en bieden ondersteuning. Dat doen wij op een persoonlijke manier met respect voor alle individuele wensen. Samen met u geven wij zorgvuldig vorm en inhoud aan het afscheid en de voorbereiding daarop. Vanaf de dag van overlijden heeft u te maken met een contactpersoon, aan wie u alles kunt vragen en die u ondersteuning biedt.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Faber Uitvaartzorg

  • Begrafenis
  • Crematie
  • Rouwauto

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Ik had geen betere kunnen wensen. Hoe dat alles verlopen is, zo rustig en bedaard. Nogmaals dank daarvoor.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Faber Uitvaartzorg
Walperterwei 39
8731CD Wommels

+31 (0)515 331726

Deel deze pagina

Faber+Uitvaartzorg img