Uitvaartverzorging J AE de Boer En Zn

Uitvaartverzorging J AE de Boer En Zn

Een helpende hand ...

Eens moeten we afscheid nemen van een dierbare. Een moment dat emotioneel bijzonder ingrijpend is. Er moet veel geregeld worden. Daarbij kunnen wij van Uitvaartverzorging J. Æ. De Boer & Zn. in Sneek u ter zijde staan. Door onze 87 jarige ervaring kunnen wij er voor zorgen dat het afscheid een echt afscheid is. Op deze manier kunt u een begin maken met het verwerken van het verlies.

Wij kunnen u met veel zaken terzijde staan. Onze uitvaartleiders zijn gediplomeerd en inventariseren in het regelgesprek uw wensen.

In dit eerste gesprek komen zaken aan de orde als: begraven of cremeren, waar doen we dat, waar en hoe moet de overledene worden opgebaard, moet er een dienst gehouden worden en moeten we ook een condoleancebezoek houden. Uiteraard komen in dat gesprek ook zaken naar voren zoals; welke kist wilt u, welk soort rouwbrief gebruiken we en wat moet daar dan op staan, hoe wilt u het vervoer laten verzorgen. En niet te vergeten: de bloemen en een kopje koffie na afloop van de uitvaart. De persoonlijke aandacht en de tijd nemen spelen daarbij een belangrijke rol.

Indien gewenst komen we bij u thuis en bespreken met u wat er allemaal mogelijk is en wat uw wensen zijn. Wanneer u uw uitvaart wilt verzekeren kunnen wij u daarbij adviseren.

Wij zijn uiteraard op de hoogte van alle wettelijke regels die in binnen- en buitenland gelden voor een uitvaart. Vaak worden wij ingeschakeld als voor iemand die buiten onze landsgrenzen is overleden, een uitvaart in Nederland wordt gewenst.

Wij weten als geen ander wat de uitvaartgewoonten in een andere cultuur zijn. Wat in Nederland gewoon is, kunnen wij naadloos laten overvloeien in wat de nabestaanden van huis uit gewend zijn .

Wij bieden als enige in Friesland praktische nazorg na de uitvaart. Niet alleen praten over bedankkaartjes of een grafmonument zoals nazorg vaak blijkt.

Wanneer iemand een dierbare verloren heeft is het niet altijd duidelijk wat er allemaal nog meer geregeld moet worden. Omdat dit een ander vakgebied is hebben wij daarvoor specialisten in de arm genomen. Zij helpen u namens ons een begin te maken met de administratieve zaken zoals: bankzaken, verzekeringen, subsidies, uitkeringen en dergelijke. Indien nodig weten zij u naar specifieke hulp door te verwijzen. Op deze manier kunnen wij u ook na de uitvaart van dienst zijn.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Uitvaartverzorging J AE de Boer En Zn

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Uitvaartverzorging J AE de Boer En Zn
Harinxmalaan 1
8602CN Sneek

+31 (0)515 416114

Deel deze pagina

Uitvaartverzorging+J+AE+de+Boer+En+Zn img