Westfriese Poort Uitvaartzorg

Westfriese Poort Uitvaartzorg

Een belangrijk uitgangspunt bij Westfriese Poort Uitvaartzorg is de volgende gedachte: ‘hart voor mensen en eerlijk ondernemen’.

Dit uitgangspunt, waarmee wij ons willen onderscheiden, is terug te vinden in de heldere en transparante dienstverlening. De ingekochte of ingehuurde diensten en goederen worden zonder winstopslag doorberekend aan de nabestaanden, iets wat niet gebruikelijk is in de uitvaartbranche. Denk bijvoorbeeld aan crematiekosten, uitvaartkist, bloemstukken, rouwdrukwerk, etc. Wanneer wij kortingen of provisies geboden krijgen van onze leveranciers, dan verrekenen we dit bedrag met de factuur voor de nabestaanden. U betaalt alleen voor de diensten en producten die u gebruikt of nodig heeft. Wij berekenen tenslotte alleen onze eigen werkzaamheden. Uiteraard geeft Westfriese Poort Uitvaartzorg vooraf een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten. Het beschikbare budget voor een uitvaart wordt op deze manier maximaal aangewend waar het voor bedoeld is,´een memorabel afscheid’.

Bent u voor de uitvaart elders verzekerd? Ook dan kan uw begrafenis of crematie altijd verzorgd worden door Westfriese Poort Uitvaartzorg.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Westfriese Poort Uitvaartzorg

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Westfriese Poort Uitvaartzorg

  • Condoleance
  • Rouwauto
  • Uitvaartverzekering

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Westfriese Poort Uitvaartzorg
Willemsweg 59
1623JB Hoorn

+31 (0)6 50459948

Deel deze pagina

Westfriese+Poort+Uitvaartzorg img