Uitvaartcentrum Johannes Poststraat

Geopend tot 22.00

begrafenisondernemers - Uitvaartcentrum Johannes Poststraat - kaartoverzicht

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat is een uitvaartcentrum waar iedere religie, verzekering, uitvaartondernemer en uitvaartvereniging van harte welkom is. Er is een zeer grote capaciteit voor: opbaren ( 4 familiekamers), afscheid nemen, condoleance, plechtigheid, uitvaartdienst, een herinneringsbijeenkomst en consumpties.
Ondanks het verdriet van de nabestaanden kan men zich welkom voelen bij Uitvaartcentrum Johannes Poststraat. Het uitvaartcentrum heeft een capaciteit van 280 zitplaatsen.

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat biedt u een dienstverlening aan waarbij tijd, aandacht en respect van groot belang zijn. Medewerkers bieden u een warm welkom bij verdrietige omstandigheden.
Iedere religie, verzekering, uitvaartondernemer of -vereniging is welkom in het uitvaartcentrum.

Iedere uitvaartverzorger kan te allen tijde het uitvaartcentrum voor u reserveren ongeacht waar of hoe u bent verzekerd.
Dienstverlening naar uw wensen:
* Reserveren wanneer ú dat wenst.
* Toegang 7 dagen per week dus ook ’s avonds en op zondag.
* Geen tijdsdruk door de ruime planning

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat beschikt over vier familiekamers. Nabestaanden hebben door middel van een pasje 24 uur per dag toegang om hun dierbare te bezoeken.

De kamers hebben een eigen huiskamerstijl met zithoek, een tafel en radio/cd-speler. De kamers hebben een gezamenlijke pantry waar dagelijks onbeperkt koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar is. Familiekamer drie kan omgebouwd worden tot baby-/kinderkamer. Er is ruim toegang voor ouderen en mindervaliden en voor de kinderen is er een speelhoekje aanwezig.

Myosotiskamer.

Deze zeer functionele kamer kan onder andere worden gereserveerd wanneer men gebruik maakt van de centrale koeling (dus niet van de familiekamers) Men kan op afspraak terecht voor een bezoekje aan de overledene. Deze ruimte zal ook worden aangeboden bij een condoleanceavond en wanneer men voorafgaand aan de dienst of plechtigheid nog afscheid wenst te nemen. De Myosotiskamer is tevens geschikt om de naaste familie apart te ontvangen wanneer zij voorafgaand, of na de plechtigheid, nog even samen wensen te zijn.

Aula.

De bijzondere glas-in-staal en glas-in-beton ramen, kroonluchters, brandende kaarsen, en de marmeren verhoging geven de ruime aula een warme sfeervolle uitstraling.

De aula biedt zeer veel mogelijkheden, zoals:
* Plechtigheden en diensten tot 280 zitplaatsen.
De aula kan optisch verkleind worden d.m.v. grote palmen.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Uitvaartcentrum Johannes Poststraat

Openingstijden

Open
Sluit om 22.00
maandag9.00 - 22.00
dinsdag9.00 - 22.00
woensdag9.00 - 22.00
donderdag9.00 - 22.00
vrijdag9.00 - 22.00
zaterdag9.00 - 22.00
zondag9.00 - 22.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat
Johannes Poststraat 26
1624CC Hoorn

+31 (0)6 22588228

Deel deze pagina

Uitvaartcentrum+Johannes+Poststraat img