Derksen Uitvaartzorg

Derksen Uitvaartzorg

De dood is de laatste jaren door allerlei invloeden steeds dichter bij ons komen te staan en zijn wij steeds meer over onze eigen wensen gaan nadenken. Wij willen nabestaanden de ruimte geven en op een zo persoonlijk mogelijke wijze invulling geven aan de wensen van hun dierbare.

Wij begeleiden uitvaarten, van een begrafenis/crematie in alle cultuur- en geloofsovertuigingen, zodat u op traditionele wijze afscheid kunt nemen. Afscheid nemen in uw eigen stijl met uw eigen familie, vrienden en genodigden om u heen, het afscheid en de uitvaart zelf invullen is heel belangrijk voor het rouwproces.Wij hebben de benodigde kennis en faciliteiten in huis en kunnen op deze manier aan uw wensen en voorkeur gehoor geven, tevens beschikken wij over verschillende mogelijkheden voor een waardevolle thuisopbaring.

Na overlijden staat u er niet alleen voor, wij staan dag en nacht klaar om samen met u zorg te dragen voor een waardig afscheid. Tijdens het ziekbed en na het overlijden is het van groot belang dat partner en (klein)kinderen de gelegenheid krijgen om op eigen wijze invulling te kunnen geven bij het afscheid nemen en actief te worden betrokken in de voorbereiding en uitvoering van de uitvaartplechtigheid. Deze actieve begeleiding heeft grote invloed op het verwerkingsproces.

Services

  • 24-uurs service

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Derksen Uitvaartzorg
Beggelderdijk 37
7091HE Dinxperlo

+31 (0)315 652664

Deel deze pagina

Derksen+Uitvaartzorg img