Oude IJssel Uitvaartzorg

Oude IJssel Uitvaartzorg

Ieder mens is uniek, vanaf zijn geboorte tot en met het moment van zijn heengaan. Ook de laatste dagen van het samenzijn zijn unieke momenten. Verdriet, respect, zorg en aandacht strijden om hun plek. En dan zijn er nog de praktische zaken; het regelen van de uitvaart, het maken van keuzes. In een korte tijd moet er veel besloten en geregeld worden. Het nemen van voldoende tijd om afscheid te nemen is erg belangrijk. In uw eigen tempo, met de nodige rust zal ik samen met u de uitvaart verzorgen zoals u dat wenst. U hoort van mij alle mogelijkheden die er zijn zodat u in staat bent om een weloverwogen keuze te maken.

Bij Oude IIssel Uitvaartzorg weet u zeker dat één en dezelfde vrouw met u de uitvaart regelt. Vanaf het moment van binnenkomen van de overlijdensmelding tot en met de dag van de uitvaart zal ik u begeleiden. Ik zal u met raad en daad terzijde staan om vorm te geven aan een passend afscheid. Voor mij is niets standaard en is uw eigen inbreng erg belangrijk. Ik hoor graag van u in hoeverre u een eigen inbreng wenselijk vindt, zowel in de dagen voorafgaand aan de uitvaart als op de dag van de uitvaart zelf. 

Na een overlijden moet er een beslissing worden genomen waar de overledene wordt opgebaard. Uw dierbare opbaren in een ruimte die past bij de overledene is een belangrijk proces in de rouwverwerking. Vroeger was het gebruikelijk om de overledene thuis op te baren. Thuis opbaren is bijna altijd mogelijk. De vertrouwde omgeving geeft nabestaanden gelegenheid om op een rustige manier en op eigen wijze afscheid te nemen. 

Is een thuisopbaring niet mogelijk maar wilt u toch afscheid nemen in huiselijke sfeer? Dan kunt u gebruik maken van de rouwhuiskamer aan de Oranjestraat 24 te Silvolde. U krijgt een sleutel en kunt dagelijks terecht om afscheid te nemen van uw geliefde overledene. De rouwhuiskamer is geschikt om in kleine sfeer afscheid te nemen. 

Verzekering
Er zijn twee soorten uitvaartverzekeringen. Een kapitaal verzekering en een natura verzekering. Bij een kapitaal verzekering krijgt u een geldbedrag uitgekeerd dat u gehaal naar eigen wens kunt besteden aan de uitvaart. Bij een natura verzekering bent u voor een standaard bedrag verzekerd om daarmee een vaststaand dienstenpakket af te kunnen nemen. Het kan wel zo zijn dat u niet volledig verzekerd bent en dientengevolge dient bij te betalen. 

U ben nooit verplicht de door uw verzekeraar aangeboeden uitvaartondernemer te kiezen. U bent vrij in uw keuze en kunt dus altijd een beroep op mij doen.

Mijn naam is Gerdine van Kooten, geboren in 1970 en woonachtig in Terborg in de prachtige Achterhoek. Sinds 2008 ben ik uitvaartverzorger. Mijn ervaring als uitvaartverzorger heb ik op mogen doen bij een grote landelijke uitvaartorganisatie. De keuze om alleen verder te gaan is een bewuste keuze geweest.

Een kleinschalige uitvaartonderneming met een persoonlijke benadering waarbij rust, aandacht, kwaliteit en vakkundigheid de uitgangspunten zijn.

Ik ben dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: 0315-237792 of 06-43245363.

Afscheid nemen
is met dankbare handen
weemoedig meedragen
al wat waard is om niet te vergeten.


Ik verzorg uitvaarten in de hele provincie Gelderland en op uw verzoek ook buiten de provincie Gelderland.
Uitvaart Terborg, Uitvaart Doetinchem, Uitvaart Gaanderen, Uitvaart Ulft, Uitvaart Etten, Uitvaart Silvolde, Uitvaart Arnhem, Uitvaart Gelderland, Uitvaart Gendringen, Uitvaart Varsseveld. 

Wilt u een vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen? Dat kan, neemt u gerust contact met mij op, dit kan zowel telefonisch als per email.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Oude IJssel Uitvaartzorg

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Oude IJssel Uitvaartzorg
Oranjestraat 24
7064 GS Silvolde

+31 (0)315 237792
info@oudeijsseluitvaartzorg.nl

KvK

Nummer
60295643

Status
Actief

Deel deze pagina

Oude+IJssel+Uitvaartzorg img