Nanninga Uitvaartverzorging

Nanninga Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Nanninga: persoonlijke begeleiding, zorg en aandacht
Samen met haar medewerkers en kinderen staat Gea Nanninga dag en nacht voor u klaar.

Afscheid nemen
Steeds weer worden mensen zich bewust van het belang van goed afscheid nemen en wij helpen u graag hieraan een goede invulling te geven.
Bij een uitvaart komt er veel kijken, u moet zich ineens bezig houden met bijvoorbeeld de kosten, de verzekering en notariƫle vragen. Vaak blijkt de stap naar een uitvaartonderneming erg groot. En wie werkt er eigenlijk in uw belang in plaats van louter voor haar eigen gerief?

Voorlichting
Uitvaartverzorging Nanninga is een onafhankelijk bedrijf dat u hierover graag objectief wil informeren. Door inloopspreekuren en voorlichtingsbijeenkomsten te organiseren, willen we dit graag wat gemakkelijker voor u maken. Ook kunt u ons uitnodigen om bijvoorbeeld bij uw vereniging te komen vertellen over wat er allemaal komt kijken bij een uitvaart. Hierbij komen alle aspecten aan bod, zoals de kosten, de laatste verzorging, de rouwprocessen, verzekeringsvragen en de notariƫle vragen. Altijd op uw eigen initiatief.

Visie
Uitvaartverzorging Nanninga is zich bewust van het feit dat u in deze emotionele periode uw vertrouwen in ons stelt om een uitvaart te realiseren waar u later met een goed gevoel op terug kan kijken. Dit doen wij in samenwerking met de familie, passend bij de overledene en zijn of haar levensvisie.

Uitvaartcentrum
In ons uitvaartcentrum bestaat de gelegenheid om condoleances te houden. Daarnaast zijn er twee afscheidsruimtes waar nabestaanden hun dierbare op elk gewenst tijdstip kunnen bezoeken en deze ruimtes mogen ook worden ingericht naar eigen wens.

Services

  • Dag en nacht bereikbaar

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Nanninga Uitvaartverzorging
Hortensiastraat 50
8471KK Wolvega

+31 (0)561 613240

Deel deze pagina

Nanninga+Uitvaartverzorging img