Eclips Uitvaartbegeleiding

Eclips Uitvaartbegeleiding

ECLIPS: De uitvaart in vertrouwde handen.

Eclips staat voor betrokken, dichtbij en persoonlijk. De uitvaartverzorgster die met u de uitvaart bespreekt, is uw vaste aanspreekpunt in de dagen na het overlijden tot en met de dag van de uitvaart. U wordt immers plotseling geconfronteerd met allerlei zaken en dan is het prettig om met een vaste uitvaartverzorgster te maken te hebben met wie u een vertrouwensband kunt opbouwen.

Wij, Ditty ten Boske-van de Vooren, Mieke Artz-ten Boske (moeder en dochter) en Corien van den Heuvel hebben jarenlange ervaring als uitvaartverzorgsters. Samen met een team vrouwelijke assistenten zorgen wij voor een zorgvuldig uitgevoerde uitvaart die precies aansluit bij uw wensen.

“Afscheid is de geboorte van een herinnering.”

Misschien herkent u deze uitspraak. Afscheid nemen is een proces met een groot en vaak langdurig effect. Naast verdriet en rouw kunnen mooie herinneringen ontstaan waaraan de nabestaanden met liefde terugdenken. Eclips Uitvaartbegeleiding wil graag uw gids zijn bij het ontstaan van deze mooie herinneringen.

Services

  • Gratis offerte
  • 24-uurs service

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Eclips Uitvaartbegeleiding
Slikdijk 16/B
5513NL Wintelre

+31 (0)40 2128212

Deel deze pagina

Eclips+Uitvaartbegeleiding img