Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

begrafenisondernemers - Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken - kaartoverzicht

Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken

Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken is een natura uitvaartvereniging. Dit wil zeggen dat de vereniging de uitvaart regelt of laat regelen van een overleden lid en aan de uitvaartverzorger vergoedt hetgeen in het verzekeringspakket is opgenomen en door nabestaanden wordt afgenomen.
De vereniging heeft diverse verzekeringspakketten. Alle pakketten hebben een maximale pakketwaarde en zijn op bepaalde onderdelen eveneens gemaximeerd.

De vereniging beschikt over twee eigen uitvaartbedrijven, Uitvaartverzorging Wessels en Uitvaartonderneming H.K. Diedel.
Daarnaast neemt de vereniging deel in uitvaartcentrum “Buitenwoelhof” te Veendam en Uitvaartcentrum “Oost-Groningen” te Winschoten.

De vereniging beschikt zelf over een aula in Muntendam en in Veelerveen.
In de aula te Muntendam kunnen nabestaande door middel van een vierentwintig uur systeem op elk moment van de dag hun dierbare overledene bezoeken.

Per 1 januari 2011 zijn de Onderlinge uitvaartvereniging “De Laatste Eer Veendam-Wildervank en Omstreken” en de Winschoter Uitvaartvereniging gefuseerd. De naam van de nieuwe vereniging luidt sindsdien “Onderlinge Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken”. De vereniging telt ongeveer 20.000 leden.
De gefuseerde verenigingen laten al sinds het begin van de vorige eeuw uitvaarten voor hun leden verzorgen. Het grootste deel van de leden is woonachtig in de provincies Groningen en Drenthe. Ongeveer 10% van de leden woont daarbuiten.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 16.00
dinsdag9.00 - 16.00
woensdag9.00 - 16.00
donderdag9.00 - 16.00
vrijdag9.00 - 16.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken
Zeeheldenstraat 2
9675AJ Winschoten

+31 (0)597 413854

Deel deze pagina

Uitvaartvereniging+Veendam-Winschoten+en+Omstreken img