Els de Wit Uitvaartverzorging

Els de Wit Uitvaartverzorging

Omdat Els de Wit met pensioen wilde, heeft Van der Stappen Uitvaartverzorging haar bedrijf Els de Wit Uitvaartverzorging in Valkenswaard overgenomen.

“Els de Wit heeft een goede naam opgebouwd en een flink klantenbestand”, zegt Michael Thijssen van Van der Stappen Uitvaartverzorging. “Wij continueren het bedrijf dan ook onder dezelfde naam. Een hiertoe aangenomen medewerkster zal de eenmanszaak voortzetten vanuit een kantoor van Van der Stappen in Valkenswaard.”

Als innovatieve onderneming proberen wij de uitvaart zoveel mogelijk bespreekbaar te maken. We willen graag dat mensen nadenken over hun eigen afscheid van het leven of dat van hun naasten. Dat betekent immers dat je veel makkelijker beslissingen kunt nemen, wanneer het moment daar is. Dat je daadwerkelijk een afscheid kunt organiseren dat bij de overledene en de nabestaanden past, waardoor het proces van rouwverwerking op geleidelijke en natuurlijke wijze kan verlopen.

Services

  • 24-uurs service

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Els de Wit Uitvaartverzorging
Leenderweg 54
5555CE Valkenswaard

+31 (0)40 2049423

Links

Website
-

Deel deze pagina

Els+de+Wit+Uitvaartverzorging img