Liefdevol Afscheid nemen

Gesloten (ma 08.00 - 21.00)

Toon openingstijden

begrafenisondernemers - Liefdevol Afscheid nemen - kaartoverzicht

Liefdevol Afscheid nemen

Afscheid raakt ons, in welke vorm dan ook. Maar een definitief afscheid van iemand die ons zo dierbaar is, maakt dat onze wereld even helemaal stilstaat. En ook al komt dit afscheid niet onverwacht, je kunt je er nauwelijks tegen schrap zetten. We kunnen niet van tevoren rouwen.

Als een overlijden plaatsvindt, is misschien al een beetje duidelijk hoe de dag van de uitvaart er ongeveer uit gaat zien. Maar dan nog blijven er vaak zoveel vragen over. We worden ermee overspoeld. Waar mag de opbaring plaatsvinden? Hoe komt de rouwkaart eruit te zien en welke tekst komt daar op te staan? Wordt er een gedachtenisprentje gemaakt en wie zorgt daarvoor? Welke formaliteiten moeten worden vervuld?

Een ervaren en betrokken uitvaartverzorger helpt u in dit moeilijke proces en zorgt ervoor dat alles in deze verdrietige tijd wordt benoemd en geregeld – voor, maar ook achter de schermen. Belangrijk om te weten is dat tegenwoordig bijna alles mogelijk is. Vrijwel niets is ‘vreemd’ of ‘raar’. De wensen van de mensen die achterblijven staan centraal.

Brigitte is lange tijd als uitvaartverzorger en uitvaartleider verbonden geweest aan een landelijke uitvaartorganisatie. Langzamerhand groeide de wens om nabestaanden op een andere wijze bij te staan. Uiteindelijk resulteerde dit in het vormgeven van Liefdevol Afscheid nemen. Zij richt zich voornamelijk op woordbegeleiding, maar biedt collega’s uit de uitvaartzorg ook extra ondersteuning waar en wanneer dit nodig is.

Haar rol als uitvaartprofessional is niet veranderd: de betrokken regisseur en spreker die weet wat mogelijk is en die op integere wijze helpt om wensen vorm te geven. Maar die op basis van jarenlange ervaring ook kan inschatten waar eventuele knelpunten zouden kunnen ontstaan en deze tijdig overlegt.

Services

  • Verzorgen van crematies en begrafenissen

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 21.00
dinsdag8.00 - 21.00
woensdag8.00 - 21.00
donderdag8.00 - 21.00
vrijdag8.00 - 21.00
zaterdag8.00 - 21.00
zondag8.00 - 21.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Liefdevol Afscheid nemen
Poststraat 66
4696 RB Stavenisse

+31 623135815
brigitte@liefdevolafscheidnemen.nl

KvK

Nummer
64836851

Status
Actief

Deel deze pagina

Liefdevol+Afscheid+nemen img