Uitvaartverzorging Stout

Uitvaartverzorging Stout

Een sterfgeval is een emotioneel en verdrietig moment. Vaak gebeurt het toch nog onverwacht. Er moet ineens veel geregeld en besloten worden. Het is dan een hele geruststelling als u dat in handen kunt geven van een betrokken uitvaartverzorger. Een betrouwbare partner waar u een direct en persoonlijk contact mee heeft en die met u meedenkt.

Stout Uitvaartverzorging begeleidt u bij de moeilijke momenten na een overlijden. Wij nemen u veel regelwerk uit handen. Omdat u wel iets anders aan uw hoofd heeft. Wij hebben een uitgebreid pakket aan dienstverlening. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij u uitstekend adviseren over de mogelijkheden.

Stout Uitvaartverzorging verzorgt al uitvaarten vanaf 1978. De kracht van ons bedrijf is onze persoonlijke benadering en ervaring. We hebben daardoor veel gevoel ontwikkeld voor de speciale wensen die u bij een uitvaart kunt hebben. Wij proberen daar zoveel mogelijk aan te voldoen. Dat past goed bij onze slogan: 'Uw wensen staan bij ons centraal'.

Betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen uw zorgen over de uitvaart weg te nemen. We komen langs om alles door te spreken over de uitvaart. We zijn 24 uur per dag bereikbaar. En we begeleiden u bij het kiezen van rouwadvertentie, kist, locatie, muziek, bloemen, opbaring en alle andere zaken die bij een uitvaart belangrijk zijn. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossingen en geven u eerlijk advies.

Wij merken dat onze opdrachtgevers onze persoonlijke aandacht erg waarderen. Wij houden ervan met mensen om te gaan. U mag ons alles vertellen en vragen. Het geeft ons veel voldoening als mensen achteraf zeggen dat alles prima geregeld was. Dat is voor ons een groot compliment.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Uitvaartverzorging Stout

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Uitvaartverzorging Stout

  • Advies
  • Nazorg
  • Opbaren

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Uitvaartverzorging Stout
Steenhouwer 15
9502EV Stadskanaal

+31 (0)599 612482

Deel deze pagina

Uitvaartverzorging+Stout img