Blom en De Ridder Uitvaartverzorging

Blom en De Ridder Uitvaartverzorging

Blom en De Ridder Uitvaartverzorging in Oost Souburg staat garant voor een respectvolle werkwijze en persoonlijke ondersteuning voor, tijdens en na de uitvaartplechtigheid.
Wij garanderen u onze professionaliteit door middel van onze ervaring en (STIVU) vakdiploma's.
Wij vinden het belangrijk dat een vertrouwd iemand naast u staat en u stapsgewijs begeleid bij de vele keuze die gemaakt moeten worden tussen overlijden en uitvaart. Niet alles hoeft meteen de eerste dag geregeld te worden.

Een mooi afscheid ontstaat in de loop van de dagen. Samen werken we aan een afscheid dat echt en doorleefd is en waar met goede herinneringen op terug gekeken kan worden.
Door de kleinschaligheid van onze onderneming bent u steeds verzekerd van dezelfde persoon. Dit zowel voor, tijdens en na de uitvaartplechtigheid.

Samen werken aan een afscheid dat echt en doorleefd is en waar u met goede herinneringen op terug kunt kijken.

Zodra bij ons de melding van overlijden binnen komt zijn wij er voor u. Het is belangrijk dat de nabestaanden de tijd krijgen om tot zichzelf te komen en het proces van afscheid nemen op een rustige manier kunnen beleven. Wij zorgen ervoor, eventueel samen met de nabestaanden, dat de overledene op een respectvolle manier verzorgd wordt. Er kan natuurlijk ook gekozen worden voor een verzorging geheel door de nabestaanden. Vervolgens verzorgen wij de thuis opbaring of de opbaring in een rouwcentrum.

In overleg samen met de nabestaanden worden onder andere bloemen en een kist (of ander omhulsel) uitgekozen, de tekst wordt opgesteld voor een eventuele advertentie en/of rouwkaarten. Deze worden ook verzorgd door Blom en De Ridder Uitvaartverzorging.
Samen dragen we zorg voor een goede invulling van de uitvaartplechtigheid.
Wij regelen de aangifte van overlijden op het gemeentehuis.
Eventuele bewaking van uw woning tijdens de uitvaartplechtigheid.

Vroeger werden kinderen bijna nooit meegenomen naar een uitvaart, tegenwoordig wel.
Al heel gemakkelijk is er voor een kind een taak te bedenken waardoor ze zich erg betrokken voelen bij het geheel. Dit kan zijn het aan steken van een kaars, het oplezen van een gedichtje, het maken van muziek. Een laatste tekening bij de overledene neerleggen of soms alleen maar aanwezig zijn.

Bij een begrafenis moet een kist gedragen worden. Vanzelfsprekend is het mogelijk dat wij dragers inzetten, maar zelf dragen is ook een mogelijkheid. Het kan een laatste eerbetoon aan de overl

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding koole

  5 

Een zeer professionele begeleiding, op de juiste momenten en de juiste manier.
Zeer warme persoonlijke benadering. goed bereikbaar en wat ik heel belangrijk vond, altijd dezelfde persoon!!!

1 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Blom en De Ridder Uitvaartverzorging
Pieter Louwersestraat 37
4388EJ Oost-Souburg

+31 (0)118 415183

Deel deze pagina

Blom+en+De+Ridder+Uitvaartverzorging img