Regratec Grafdelving

Regratec Grafdelving

Dé specialist in grafdelving te Marienheem

Regratec Grafdelving is een betrokken uitvaartcentrum uit Marienheem en begrijpt als geen ander hoe moeilijk het verlies van een dierbare is. Het is daarom fijn als u veel van de bijkomende zaken aan ons kan overlaten. U hebt al genoeg aan uw hoofd. Wij geven u de ruimte om op gepaste wijze uw laatste eer te betonen aan de overledene. Vanuit een respectvol en persoonlijk uitgangspunt regelen wij alle zaken met betrekking tot de uitvaart. Op geheel passende wijze bespreken wij met u alle mogelijkheden. Vervolgens vertalen wij deze naar een uitvaartdienst die eer doet aan het leven van de overledene. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt.


Diensten

Wij bieden een persoonlijke begeleiding bij de voorbereiding én de uitvoering van de uitvaart, een eervolle opbaring in één van onze rustige rouwkamers of bij u thuis en de gehele organisatie en uitvoering van afscheidsbijeenkomsten. Wij geven daarbij deskundig advies over de diverse mogelijkheden met betrekking tot het afscheid van uw dierbare. Wij zijn ons als geen ander bewust van de emotionele geladenheid van deze moeilijke dag. Ons team van betrokken medewerkers staat u dan ook bij met raad en daad, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid van uw geliefde familielid, vriend of partner.

Garanties

Ons uitvaartcentrum uit Marienheem garandeert heldere afspraken over de uitvoering en de prijs, zorgt voor een zorgvuldige naleving van al onze afspraken en diensten en heeft uitsluitend ervaren en goed opgeleide medewerkers in dienst die precies weten wat hen te doen staan op deze zware dag. U zult zich volledig kunnen bezighouden met het afscheidsmoment. Wij zorgen dat alle zaken eromheen deskundig en met oog voor uw wensen en die van de overledene worden uitgevoerd. Als respectvol uitvaartcentrum kunnen wij u bovendien garanderen dat er geen enkel onpersoonlijk winstbejag wordt nagestreefd.

Services

  • Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Regratec Grafdelving
Linderteseweg 48
8106PB Mariënheem

+31 (0)572 360262

Deel deze pagina

Regratec+Grafdelving img