Sassen Dielemans Dickhaut Uitvaartverzorgers

Sassen Dielemans Dickhaut Uitvaartverzorgers

Sassen Dielemans Dickhaut is al ruim 135 jaar dé specialist in uitvaartverzorging in Maastricht en Zuid-Limburg. Een onderneming met tradities, maar toch volop in beweging.
Wij zien het als een uitdaging om voor elke persoonlijke wens een passende oplossing te vinden. Met als eindresultaat een in alle opzichten memorabel afscheid.

Het laatste afscheid is een eenmalige gebeurtenis en vormt voor de nabestaanden ook de laatste herinnering aan een dierbare. Het is daarom cruciaal dat alles volgens uw inzichten, stijlvol en vlekkeloos verloopt. Sassen Dielemans Dickhaut vertelt u graag over de brede mogelijkheden bij het vormgeven van een unieke, memorabele uitvaart.

Het is een goed idee om uw eigen uitvaart - maar ook die van uw partner, ouders of andere gezinsleden - vooraf met alle betrokkenen te bespreken. Niet alleen zorgt u daarmee dat het later allemaal precies verloopt zoals u dat wenst, u voorkomt ook veel vragen en onduidelijkheden bij nabestaanden. Niets is zo vervelend als op het finale moment onvoorbereid een uitvaart te moeten regelen. Beslissingen nemen terwijl u met heel andere dingen bezig bent. Als alles vastligt en de uitvaartverzorger op de hoogte is, kunt u uw verdriet de ruimte geven. Alles loopt vanzelf zoals het moet.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Sassen Dielemans Dickhaut Uitvaartverzorgers
Sint Maartenslaan 44
6221AZ Maastricht

+31 (0)43 3212000

Deel deze pagina

Sassen+Dielemans+Dickhaut+Uitvaartverzorgers img