Rijkeboer En de Winter Uitvaartverzorging

Rijkeboer En de Winter Uitvaartverzorging

In droevige omstandigheden tellen

Alleen persoonlijke wensen.


Uitvaart Rijkeboer

In geval van een overlijden staat Uitvaart Rijkeboer tot uw beschikking. Een organisatie met ervaren vakkundige mensen die geheel vertrouwd zijn met de voor u niet alledaagse omstandigheden rondom een overlijden. Met respect verlenen wij assistentie in droevige dagen.

U moet erop kunnen vertrouwen dat alles wat met het sterfgeval te maken heeft perfect wordt geregeld. De begrafenis of crematie, welke wij in Maassluis, Maasland, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam (Overschie) e.o. kunnen verzorgen, moet geheel volgens persoonlijke wensen worden uitgevoerd. Waar mogelijk kunnen wij extra zorgen uit handen nemen.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Rijkeboer En de Winter Uitvaartverzorging

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Rijkeboer En de Winter Uitvaartverzorging

  • Opbaren

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding marianne van oort
Marianne van Oort
7 maanden geleden
Voor direct nabestaanden wellicht een goede uitvaartverzorger —- Voor anderen slordig en tactloos. - De bloemen die wij voor onze dierbare tante hadden laten bezorgen waren niet bij haar neergezet, - Volgens heer De Winter stonden die ‘nog op de kar achter’, geen tijd gehad om bij kist te zetten, - Reden was vlgs dhr. De Winter ‘tijdnood’ ivm het warme weer, hierdoor werden deuren van uitvaartcentrum later geopend dan was aangegeven, anders ging overledene zweten, - Volgens dhr. De Winter had airco geen nut want deuren stonden steeds open. Dat een uitvaartbedrijf dat sinds 1989 bestaat nog steeds niet kan inspelen op warme weersomstandigheden is al twijfelachtig, maar dat er zelfs geen excuses worden aangeboden voor slordig en tactloos handelen in voor ons verdrietige omstandigheden vind ik zeer onprofessioneel.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Rijkeboer En de Winter Uitvaartverzorging
Prinses Julianaplantsoen 8
3143LE Maassluis

+31 (0)10 5923078

Deel deze pagina

Rijkeboer+En+de+Winter+Uitvaartverzorging img