Briensveld Uitvaartverzorging

Briensveld Uitvaartverzorging

Briensveld uitvaartverzorging bestaat vanaf 1999. Het was en is onze drijfveer om een uitvaart zo persoonlijk mogelijk vorm te geven.
Nabestaanden, maar ook de persoon die te overlijden komt, zijn niet overgeleverd aan de willekeur van de uitvaartondernemer. Wij staan in dienst van hen en zijn uitvoerder van hĂșn wensen. Op dit uitgangspunt is onze visie geheel gebaseerd.

Verder is het ons uitgangspunt om nabestaanden niet alleen tijdens de daadwerkelijke uitvaart van de overledene bij te staan. Zo zorgt een voorgesprek met iemand die stervende is en met de naaste familie voor duidelijkheid en rust na het daadwerkelijke overlijden.
We zien ons zelf liever als begeleiders van een proces dat zich over een periode van een aantal dagen uitstrijkt. Dagen waarin we in alle rust de tijd nemen om samen met nabestaanden vorm te geven aan het naderende definitieve afscheid.

Tot slot wil ik u nog attenderen op het onderwerp kind en uitvaart. Dit gegeven wordt door ons op twee manieren belicht. We bekijken het vanuit het oogpunt van nabestaanden die te maken krijgen met het overlijden van een kind. Daarnaast geven we ook onze visie over hoe er door kinderen zelf kan worden omgegaan met het feit dat er een dierbare is overleden.

Wij staan klaar om u met raad en daad bij te staan.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Briensveld Uitvaartverzorging
Brienshoekweg 6
5809EW Leunen

+31 (0)478 515221

Deel deze pagina

Briensveld+Uitvaartverzorging img