Suurmond en Partners Uitvaartbegeleiding

Suurmond en Partners Uitvaartbegeleiding

Afscheid nemen na het overlijden van een dierbare geeft verdriet. U kijkt terug op een leven dat is geweest, het is óók afscheid nemen van een leven dat je met elkaar had. Daarom is het zo belangrijk dat op de juiste wijze te doen. Ieder mens is uniek, heeft zo z’n eigen karakter met zijn eigen gewoontes. Samen met de naasten streven we ernaar dat hele persoonlijke, dat unieke in het afscheid naar voren te laten komen. Een actieve rol hebben geeft het afscheid meer inhoud. Het blijkt dat dit de rouwverwerking ten goede komt.

Rondom het overlijden moet veel geregeld worden, wij regelen ook de praktische zaken en luisteren zorgvuldig naar de nabestaanden. We begeleiden en geven advies, zodat elke stap daarin weloverwogen gedaan wordt. Suurmond en Partners houdt het overzicht. De rustmomenten die ingebouwd worden doet mensen goed. De dagen tussen overlijden en uitvaart…ze zijn er niet voor niets. Ze zijn nodig om tot een goed afscheid te komen, want ook een afscheid wordt een herinnering…een herinnering blijft.

Suurmond en Partners Uitvaartbegeleiding streeft ernaar dat u met één uitvaartbegeleider te maken krijgt, zij onderhoudt dagelijks contact met u.

Services

  • 24-uurs service

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Suurmond en Partners Uitvaartbegeleiding
Postbus 448
3340AK Hendrik-Ido-Ambacht

+31 (0)6 51373120

Deel deze pagina

Suurmond+en+Partners+Uitvaartbegeleiding img