Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg Haarlem

Geopend tot 23.45

begrafenisondernemers - Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg Haarlem - kaartoverzicht

Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg Haarlem

Luvu Uitvaartzorg is een relatief klein uitvaartbedrijf in Haarlem met zeer betrokken medewerkers, welke dag en nacht voor u klaar staan. Juist de kleinschaligheid geeft de rust en het vertrouwen om samen tot een passend en onvergetelijk afscheid te komen. Wij verzorgen uitvaarten volgens traditie, maar ook naar de huidige tijd. Wij hebben ervaring en goede afspraken met alternatieve locaties om een afscheidsbijeenkomst te laten plaatsvinden. Niet voor niets in onze slogan; Samen naar een waardig afscheid. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor nadere kennismaking, informatie of een offerte voor uw uitvaartkosten. U zult ervaren dat het niet altijd zo kostbaar hoeft te zijn.
www.luvu.nl/uitvaartverzorging

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg Haarlem

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg Haarlem

  • Crematie
  • Uitvaartverzorging
  • begrafenisondernemer
  • Begrafenis
  • uitvaartvervoer

Openingstijden

Open
Sluit om 23.45
maandag0.00 - 23.45
dinsdag0.00 - 23.45
woensdag0.00 - 23.45
donderdag0.00 - 23.45
vrijdag0.00 - 23.45
zaterdag0.00 - 23.45
zondag0.00 - 23.45

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding desiree bona
desiree bona
7 jaar geleden
Noord scharwoude - 11 september 2014 kwam mijn nachtmerrie uit, mijn lieve mama was er niet meer.Luvu uitvaartzorg ingeschakeld, met een heel team kwamen ze aan, om alles goed te regelen.ik kreeg alle vrijheid, om de dingen te doen die ik wou doen. Zoals aankleden,verzorgen, en vragen te stellen daar had meneer Kerkhoff alle geduld voor, dat ik belde kwamw hij gelijk. Op het moment dat ik niet meer kon praten, kreeg ik een arm om mij heen. Dit voelde fijn en gesteund. Geen commerciƫle gedoe, maar mensen met hun hart op de juiste plaats. Des ondanks de nare gebeurtenis, kijk ik er vredig op terug en dat is helemaal te danken aan Luvu.
Beantwoorden  • 
Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg / Luvu Uitvaartbureau is een relatief klein uitvaartbedrijf in Haarlem met zeer betrokken medewerkers, welke dag en nacht voor u klaar staan. Juist de kleinschaligheid geeft de rust en het vertrouwen om samen tot een passend en onvergetelijk afscheid te komen. Wij verzorgen uitvaarten volgens traditie, maar ook naar de huidige tijd. Wij hebben ervaring en goede afspraken met alternatieve locaties om een afscheidsbijeenkomst te laten plaatsvinden. Niet voor niets in onze slogan; Samen naar een waardig afscheid. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor nadere kennismaking, informatie of een offerte voor uw uitvaartkosten. U zult ervaren dat het niet altijd zo kostbaar hoeft te zijn.
Beantwoorden  • 

Adres- en contactgegevens

Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg Haarlem
Jan Gijzenkade 75
2025 BC Haarlem

+31 (0)23 5371375
r.kerkhoff@luvu.nl

KvK

Nummer
34108653

Status
Actief

Links

Website

Deel deze pagina

Ruud+Kerkhoff+Uitvaartzorg+Haarlem img