Janny van Gentevoort UitvaartverzorgingGesloten op zondag

Toon openingstijden

begrafenisondernemers - Janny van Gentevoort Uitvaartverzorging - kaartoverzicht

Janny van Gentevoort Uitvaartverzorging

Inmiddels is het alweer twaalf jaar geleden dat ik de keuze maakte om mijn roeping te volgen en te gaan werken "in de uitvaart". In die tijd zijn veel dingen rondom het mooie beroep dat ik mag uitoefenen sterk veranderd en, in mijn ogen, verbeterd. Mensen zijn mondiger geworden en maken gelukkig steeds meer gebruik van de mogelijkheid om hun gevoel te volgen en een eigen invulling aan de uitvaart van een dierbare te geven en dat is goed. Immers; ieder mens is uniek en iedere uitvaart mag dat ook zijn.
Nu, inmiddels alweer een aantal jaren werkzaam zijnde als zelfstandig uitvaartverzorger, is het voor mij dan ook een streven voor de families die in deze emotionele periode hun vertrouwen in mij stellen, een uitvaart te realiseren waar men later met een goed gevoel op terug kan kijken. In overleg en samenwerking met de familie, passend bij de overledene en zijn of haar levensvisie.
Uitvaartverzorging is voor mij het mooiste vak van de wereld. Na al die jaren ervaar ik het nog steeds als heel bijzonder mensen, in deze voor hen zo moeilijke tijd, te mogen begeleiden.
Een vak, een roeping, een passie.

Voor ons kiezen, betekent kiezen voor een perfecte verzorging van de uitvaart, waarbij u verzekerd bent van ervaren, zorgzame en respectvolle begeleiding. Voor een kleine uitvaartverzorging waar u niet één van de velen bent, maar waar u nog de aandacht en zorg krijgt die u verdient.
Voor ons kiezen betekent óók dat u, zowel tijdens het regelen van de uitvaart als op de dag van de uitvaart, en ook daarna, telkens door dezelfde persoon begeleid wordt en dat u niet steeds nieuwe gezichten hoeft tegen te komen.
Voor ons kiezen, betekent kiezen voor een onafhankelijke uitvaartverzorging. Dit houdt in dat wij, in goede samenwerking met alle uitvaartcentra in de omgeving, gebruik kunnen maken van iedere door u gewenste locatie voor opbaring, dienst of condoleance.
Voor ons kiezen betekent kiezen voor gediplomeerde, gecertificeerde zorg, met meer dan tien jaar ervaring

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Janny van Gentevoort Uitvaartverzorging

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Janny van Gentevoort Uitvaartverzorging

  • Begrafenis
  • Condoleance
  • Crematie
  • Rouwauto
  • Rouwvervoer

Openingstijden

Gesloten
Opent vr 27 may om 22.30
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdag22.30 - 22.45
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Janny van Gentevoort Uitvaartverzorging
Dillenburglaan 63
4461TK Goes

+31 (0)113 216815

Deel deze pagina

Janny+van+Gentevoort+Uitvaartverzorging img