Yarden De Ruiter Uitvaartverzorging

Yarden De Ruiter Uitvaartverzorging

Yarden & De Ruiter Uitvaartzorg in Ede en Veenendaal biedt persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding bij de verzorging van een uitvaart. Wij voeren dit bijzondere werk met hart en ziel uit en streven ernaar dat u in de dagen na een overlijden slechts met een van onze uitvaartverzorgers te maken hebt.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg waarop u recht hebt. Wij inventariseren uw wensen en besteden alle mogelijke zorg aan een optimale begeleiding op de dag zelf, maar ook tijdens de dagen ervoor en erna. Wij ondersteunen, denken mee, adviseren en zijn vooral betrokken. Want een uitvaart kan maar één keer uitgevoerd worden.

Afscheid nemen doe je met je hart. Dat betekent dat u persoonlijk afscheid neemt van een dierbare, op een manier die past bij de relatie die u met de overledene had. U laat zo zien wat hij of zij voor u betekende.

U doet dat op de liefste, sympathiekste en meest waardige manier, zodat de overledene het meeste tot zijn recht komt. De wensen van de overledene staan daarbij centraal. Afscheid nemen kan en mag iedereen op een eigen en persoonlijke manier doen. Hoe u ook in het leven staat, welke visie u ook heeft.

Verlies en afscheid nemen is een ingrijpend proces. Een persoonlijk afscheid, een afscheid dus dat recht doet aan zijn of haar leven, helpt bij de verwerking. Het geeft houvast voor de toekomst en markeert een nieuw begin.

Indien thuis opbaren niet de voorkeur heeft of het praktisch gezien niet tot de mogelijkheden behoort kunt u gebruik maken van het Afscheidshuis ‘De Passage’ in Ede of in Veenendaal. Wij bieden nabestaanden de mogelijkheid om als het ware een thuisopbaring buitenshuis te realiseren. Wij hebben zowel in Ede als in Veenendaal grote huiselijke opbaarkamers. Naast een zit- en eethoek, is de ruimte van alle gemakken voorzien: een cd speler, een koffiehoek zodat nabestaanden net als thuis hun eigen gang kunnen gaan.

In Veenendaal kan men ook één van de kamers als 24-uurs kamer nemen, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u op rouwbezoek gaat. Tevens is er een hotelkamer in Veenendaal waar nabestaanden kunnen verblijven in de periode tussen het overlijden en de uitvaart.
Bij ons heeft u ruim de tijd voor een rouwbezoek, eventueel meerdere malen per dag.

In onze verzorgingsruimte kan de laatste verzorging gegeven worden, met of zonder nabestaanden. Bij ons ontvangt u het rouwdrukwerk vaak al dezelfde dag omdat wij eigen drukkerijen hebben, daardoor kunnen wij u zeer snel van dienst zijn.

Services

  • Uitvaart ideeen
  • Afscheidshuis
  • Uitvaart regelen
  • Grote huiselijke familiekamer

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Yarden De Ruiter Uitvaartverzorging
Voorsterweg 10
6717GS Ede

+31 (0)318 300599

Deel deze pagina

Yarden+De+Ruiter+Uitvaartverzorging img