Van Krimpen Begrafenis- en Crematieonderneming

Van Krimpen Begrafenis- en Crematieonderneming

DenO Uitvaartverzorging, persoonlijk en betrokken
Een uitvaart is een bepalend moment in ieders leven. Ingrijpend en vaak emotioneel. Op zo'n moment willen wij uw steun en toeverlaat zijn. Samen kunnen we een onvergetelijk afscheid regelen. Wij doen dat geheel volgens uw wensen. Op een persoonlijke en betrokken manier, met oog voor details en altijd meedenkend en invoelend.

Om het afscheid helemaal naar wens samen te stellen, hebben wij diverse faciliteiten in huis. Zoals een eigen drukkerij, catering, rouwwagens en op onze locaties in Dordrecht en Gorinchem enkele rouwhuiskamers. Tevens heeft DenO een eigen natuursteenbedrijf voor gedenkstenen en urnen: De Monumententuin.

DenO, groot door vooral klein en bescheiden te blijven
DenO is de grootste uitvaartonderneming in Zuid-Holland Zuid met diverse vestigingen:
* DenO Het Uitvaartcentrum in Dordrecht
* DenO Van Krimpen in Zwijndrecht
* DenO Alblasserwaard in Papendrecht
* DenO Van Brouwershaven in Gorinchem
Het familiebedrijf is gestart in 1867 als Vereeniging tot bezorgen van begrafenissen aan de Wilhelminastraat in Dordrecht. In de afgelopen ruim honderd jaar is de naam veranderd in Dordrecht & Omstreken (thans afgekort tot DenO) en werd het bedrijf uitgebreid met diverse vestigingen in Zuid-Holland Zuid.
Toch heeft DenO het karakter van een kleine onderneming behouden. We werken nog steeds vanuit een klein team van vakkundige mensen. Elke uitvaart is voor ons speciaal. Net als voor u.

De grootte van het bedrijf is wel terug te vinden in de faciliteiten waardoor de uitvaartbegeleiders veel mogelijkheden hebben om voor u een uniek afscheid te verzorgen.

DenO Het Uitvaartcentrum
Aan de Nassauweg in Dordrecht (op het terrein van De Essenhof) is DenO Het Uitvaartcentrum gevestigd. In dit gebouw beschikt DenO over enkele unieke faciliteiten, zoals De Orangerie, diverse rouwhuiskamers en een bloemenkiosk.
In de grote Wilhelminazaal of de kleinere Nassauzaal vinden de condoleancebezoeken en uitvaartplechtigheden plaats. Dankzij moderne technieken kunnen we de plechtigheden in de Wilhelminazaal zelfs live (via internet) uitzenden. Een extra service voor degenen die helaas niet persoonlijk erbij kunnen zijn.
In DenO Het Uitvaartcentrum is ook een speciale gebeds- en wasruimte. Hier kunnen mensen met een andere culturele achtergrond op hun eigen specifieke wijze afscheid kunnen nemen.

Maak uw wensen al kenbaar
Vooraf nadenken over het afscheid vinden velen niet makkelijk.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Van Krimpen Begrafenis- en Crematieonderneming

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
leeft de dochter adri van krimpen nog steeds?
Beantwoorden  • 

Deze opmerking is verwijderd

Deze opmerking is verwijderd

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Krimpen Begrafenis- en Crematieonderneming
Nassauweg 190
3314JR Dordrecht

+31 (0)78 6483483

Deel deze pagina

Van+Krimpen+Begrafenis-+en+Crematieonderneming img