Uitvaartverzorging Dokkum eo

Uitvaartverzorging Dokkum eo

De dood is een onderwerp waar we niet makkelijk over praten.
Toch is het verstandig nu al hierover na te denken. U kunt vandaag regelen dat u later de uitvaart krijgt die u graag wenst. En belangrijker nog: u regelt gelijk ook dat de zorg voor uw nabestaanden uit handen wordt genomen.De Begrafenis- en Crematievereniging "Dokkum en Omstreken" is in 1977 ontstaan uit een fusie tussen de verenigingen in Dokkum (1902), Betterwird, Streek-Aalsum en Bornwird (1912) en Aalsum-Dokkum (1919), verenigingen dus met een lange geschiedenis.
De vereniging heeft volgens haar statuten als doel "om op basis van vrijwilligheid, onderlinge solidariteit en nabuurschap, onderlinge hulp te verlenen op het gebied van de uitvaart en een overledene op de meest waardige wijze, overeenkomstig zijn/haar wensen, naar zijn/haar laatste rustplaats te brengen, mede om te voorkomen dat de verzorging van een stoffelijk overschot van de mens een voorwerp van winstbejag wordt".Om de samenwerking te bevorderen is de vereniging lid van de Federatie van Uitvaartverenigingen in Friesland. De federatie is op haar beurt aangesloten bij het Landelijke Samenwerkingsverband NARDUS.

Een waardevol afscheid ontstaat door tijd en aandacht. Daarom hebben wij dag en nacht alle tijd en aandacht.

Uitvaartvereniging Dokkum is een symbool voor een gemeenschap waar mensen zorg hebben voor elkaar. Tijden veranderen, dat geldt ook op het gebied van de uitvaart. Er is zóveel meer mogelijk, zoveel meer te kiezen en kenbaar te maken. Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij denken heel veel!

Wij regelen voor u de door u gewenste diensten door derden, zoals:

kisten,
crematie,
graven,
rouwvervoer,
drukwerk,
advertenties,
bloemen.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Uitvaartverzorging Dokkum eo

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Uitvaartverzorging Dokkum eo
Rondweg-West 158
9101BG Dokkum

+31 (0)519 296050

Deel deze pagina

Uitvaartverzorging+Dokkum+eo img