Wevers Begrafenisverzorging

Wevers Begrafenisverzorging

Wij staan al jaren bekend om onze respectvolle verzorging van begrafenissen. Onze manier van werken draagt een warme signatuur die in het teken staat van normen en waarden. In droevige omstandigheden tellen immers alleen persoonlijke wensen. Sinds 1855 staat ons familiebedrijf Wevers Begrafenisverzorging in het teken van de kernwoorden ‘vertrouwd’ en ‘betrokken’.

Wij verzorgen begrafenissen in de regio Neder-Betuwe, Buren, Overbetuwe, Rhenen, Veenendaal en Wageningen e.o. Vanzelfsprekend is Wevers Begrafenisverzorging dag en nacht bereikbaar.

Wevers Begrafenisverzorging staat met medeleven naast u in moeilijke dagen. Wij zijn een familiebedrijf met traditionele normen en waarden in een eigentijdse beleving. Rust, tijd en persoonlijke aandacht zijn begrippen die wij in ere houden, wanneer ons gevraagd wordt een familie terzijde te staan bij een overlijden.

Bij Wevers Begrafenisverzorging geven wij ondersteuning en bescherming. Wij bewandelen samen met u het pad naar een waardig afscheid.

Voorzorg
Wilt u op een goede, persoonlijke manier ingelicht worden over mogelijkheden, gang van zaken of gewoon kennis maken met ons bedrijf Wevers Begrafenisverzorging? Neem dan contact op. Op deze manier ontdekt u geheel vrijblijvend onze manier van begrafenisbegeleiding. Onze onderneming staat u terzijde met hulp inzake begrafenisfondsen, rouwbegeleiding en -verwerking bij (klein)kinderen, een gratis wilsbeschikking alsook met een kostenbegroting.

Wevers Begrafenisverzorging hoopt u op een waardige manier steun te kunnen geven bij het laatste afscheid van een naaste.

Uitvaart
Wevers Begrafenisverzorging biedt ondersteuning en warmte in moeilijke tijden. Verplichtingen worden desgewenst uit handen genomen. Generatie op generatie heeft de familie Wevers klaargestaan voor hen die een geliefde verloren. Met persoonlijke begeleiding, een luisterend oor en ruimte voor uw wensen geven wij de begrafenis van een dierbare vorm.

De begrafenis zelf krijgt vorm door middel van nauw overleg met de nabestaanden. Er wordt dan onder andere gesproken over de plaats van de begrafenis, er is indien gewenst nauw overleg met kerkelijke gemeentes en eventueel wordt geholpen bij het opstellen van een levensloop.

Wevers Begrafenisverzorging biedt tevens de mogelijkheid tot thuisopbaring, opbaring in diverse rouwcentra of in verzorgingstehuizen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Wevers Begrafenisverzorging
Brederode 16
6669GL Dodewaard

+31 (0)488 411055

Deel deze pagina

Wevers+Begrafenisverzorging img