Hodie Mihi Cras Tibi

Hodie Mihi Cras Tibi

Hodie Mihi, Cras Tibi Uitvaartverzorging weet, vanuit haar jarenlange ervaring, wat traditie is en hoe daarnaar te handelen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat klasse, betrouwbaarheid en discretie hoog in het vaandel staan. Het gaat daarin niet slechts om woorden. In de daadwerkelijke begeleiding van de uitvaart is de kwaliteit en dienstbaarheid tot in alle facetten aanwezig.

Hodie Mihi, Cras Tibi houdt kantoor in Den Haag maar biedt haar diensten landelijk aan. U kunt te allen tijde contact opnemen voor informatie of een afspraak.


Om diverse redenen kan het wenselijk zijn vooraf reeds uw uitvaart te bespreken. U wilt uw nabestaanden niet in het ongewisse laten over de wensen en hen daarmee goed verzorgd achterlaten. Dat geeft rust en duidelijkheid. Een voorbespreking biedt de mogelijkheid met elkaar kennis te maken zodat u weet hoe er gewerkt wordt.
Hodie Mihi, Cras Tibi informeert u, zorgt voor een goede verslaglegging en geeft u, indien gewenst, een opgave van de te verwachten kosten.

U wordt van harte uitgenodigd met ons contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Tevens kunnen wij u een wilsbeschikking doen toekomen.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Hodie Mihi Cras Tibi

  • Advies
  • Begrafenis
  • Crematie
  • Nazorg
  • Opbaren
  • Uitvaartverzekering
  • Voorbespreking

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hodie Mihi Cras Tibi
Jan van Nassaustraat 110
2596BW Den Haag

+31 (0)70 3246651

Deel deze pagina

Hodie+Mihi+Cras+Tibi img