Annahof Uitvaartcentrum

Gesloten (zo 00.00 - 00.00)

Toon openingstijden

begrafenisondernemers - Annahof Uitvaartcentrum - kaartoverzicht

Annahof Uitvaartcentrum

Wie zijn wij?
Claassen Uitvaartverzorging is met recht een familiebedrijf te noemen. Al in 1927 werd de uitvaartonderneming in Nijmegen opgestart door grootvader Toon Claassen, in de wijk St. Anna. De huidige officieel geregistreerde naam bij de Kamer van Koophandel refereert daar nog steeds aan: Begrafenisonderneming St.- Anna A.W. Claassen & Zonen bv.

Generatie op generatie.
De vier zonen van Toon zetten de onderneming voort in verschillende locaties: Hen in Veghel ”Uitvaartcentrum Cloosterhaege”, Frans in Cuijk ”Uitvaartcentrum Annahof”, Wil in Nijmegen ”Kantoor Akkerlaan”en Sil aanvankelijk in Molenhoek en later in Malden ”Uitvaartcentrum Malderhaege”. Vanuit de kantoren in Nijmegen en Veghel werd de hele regio Noordoost-Brabant, Zuid-Gelderland en Noord-limburg bediend.
In 2010 werd het ouderlijk huis, dat fungeerde als hoofdkantoor, verkocht en Veghel werd hoofdkantoor. Bij uitvaartcentrum Malderhaege in Malden werd een kantooraanbouw gerealiseerd, en in Schijndel werd het nieuwe uitvaartcentrum Eikenhaege gebouwd. Naast deze uitvaartcentra beheert Claassen eveneens rouwkamers in Boekel ”BrabantZorg St. Petrus”en in Heeswijk-Dinter ”BerneZorg Cunera De Bongerd”.

Integer en betrouwbaar.
Vanaf januari 2011 wordt de onderneming gerund door opnieuw vier zonen van de Claassentak, kleinzonen van oprichter Toon: Ton, Albèr, Antoine en Daniël. Samen met een team van zo’n 45 medewerkers komen zij deskundig en integer tegemoet aan de wensen van nabestaanden. Bij Claassen Uitvaartverzorging mogen nabestaanden nog altijd vertrouwen op een betrouwbare, kwalitatieve en zorgzame dienstverlening. Dat was al die jaren al zo, dat blijft ook zo.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Annahof Uitvaartcentrum

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 0.00
maandag0.00 - 0.00
dinsdag0.00 - 0.00
woensdag0.00 - 0.00
donderdag0.00 - 0.00
vrijdag0.00 - 0.00
zaterdag0.00 - 0.00
zondag0.00 - 0.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Annahof Uitvaartcentrum
Hapseweg 26
5431PA Cuijk

+31 (0)85 7441024

Deel deze pagina

Annahof+Uitvaartcentrum img