Koelewijn-Uitvaartzorg

Koelewijn-Uitvaartzorg

Koelewijn Uitvaartzorg staat u bij in de periode direct na het overlijden van uw geliefde. In de dagen voor, maar uiteraard ook op de dag van de uitvaart, wordt u op professionele en betrokken wijze begeleid. Precies zoals u dat wilt; bijna alles is mogelijk.

Koelewijn Uitvaartzorg werkt met echte houten kisten (geen spaanplaat en/of fineerlaag) van prachtige kwaliteit. De binnenkleding is van een duurzame katoensoort. Er is een catalogus waaruit u kunt kiezen; deze zijn direct uit voorraad leverbaar. Wilt u een aparte of gepersonaliseerde kist, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Koelewijn Uitvaartzorg beschikt over een eigen auto die al het materiaal wat nodig is om een overledene op te baren kan vervoeren. Hier kan men denken aan koelingen, kisten en ander materiaal. U kunt kiezen voor een rouwauto (zwart, grijs of wit), koets met paarden of een loopkoets.

Wij beschikken over een eigen kaartenlijn met een Spakenburgs karakter. Uiteraard zijn de standaard rouwkaarten ook te bestellen. Wilt u liever zelf een kaart ontwerpen, of wilt u een bestaande kaart personaliseren (bijvoorbeeld met een foto), dan kan dit! Koelewijn Uitvaartzorg werkt nauw samen met bloemisten en het is zelfs mogelijk om in het weekend rouwbloemstukken te regelen.

Koelewijn Uitvaartzorg kan de catering rond de plechtigheden volledig verzorgen. Ook voor de nazorg kunt u een beroep op ons doen. Denk hierbij aan verzekeringswerk, het plaatsen van een gedenkteken etc.

Wij vinden het belangrijk dat alles gebeurt zoals het past bij de mensen. Daarom helpen wij u graag bij het maken van keuzes. Zelf blijven wij daarbij zoveel mogelijk op de achtergrond, maar zijn er op elk gewenst moment.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Koelewijn-Uitvaartzorg

  • Begrafenis
  • Nazorg
  • Opbaren
  • Rouwauto

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding c.p.m. v. unen
c.p.m. v. unen
4 jaar geleden
De hr. koelewijn is in staat in een moeilijke situatie die een overlijden toch is de wensen van de nabestaanden zeer goed in te schatten en daar uitvoering aan te geven in een personlijke sfeer
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Koelewijn-Uitvaartzorg
Wilde Zwaan 73
3752KB Bunschoten-Spakenburg

+31 (0)6 39327640

Deel deze pagina

Koelewijn-Uitvaartzorg img