Begrafenis- En Crematiebegeleiding Mutsaers

Begrafenis- En Crematiebegeleiding Mutsaers

Over Mutsaers
Begrafenis- en crematieonderneming Mutsaers is al meer dan 50 jaar een begrip in Zuidoost-Brabant. In dit familiebedrijf van oudsher, werken inmiddels alweer drie generaties in de zaak. Oprichter Jac Mutsaers wordt bijgestaan door zijn dochter Marianne, zijn kleinzoon Ferry en een team van vakkundige medewerkers. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn in de loop der jaren voorop blijven staan. Evenals het unieke karakter van een uitvaart, waarbij de persoonlijke wensen van de overledene en nabestaanden centraal staan.

Persoonlijke begeleiding
Ons team bestaat uit ervaren, deskundige en betrokken dienstverleners. Zij kunnen u adviseren, beantwoorden al uw vragen en helpen u met het regelen van praktische zaken. Of het nu gaat om het meehelpen bij de laatste verzorging, onregelmatige bezoektijden in het rouwcentrum, het thuis opbaren, een bijzonder vervoermiddel of een speciale uitvaartdienst; bij ons is alles mogelijk. Bovendien zijn wij 24 uur per dag bereikbaar om u bij te staan wanneer dit het meest van ons verwacht wordt.

De uitvaart
Na een overlijden moeten er in een kort tijdsbestek veel zaken geregeld en besproken worden. Wij helpen u graag bij het maken van keuzes in deze periode van verdriet en ook na de uitvaart staan we voor u klaar. We dragen u graag idee├źn aan, maar laten alle ruimte open voor uw eigen wensen of die van de overledene. Vrije keuze en duidelijke afspraken zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een luisterend oor en een flexibele instelling. Dit alles met als doel een uitvaart te realiseren waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Faciliteiten
Vanzelfsprekend hebben wij de beschikking over eigen faciliteiten voor een stijlvolle en persoonlijke uitvaart. Meer dan 50 jaar ervaring stelt ons in staat om aan alle persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden tegemoet te komen. Ook speciale wensen met betrekking tot religie of opvatting kunnen wij vervullen.
Wij hebben de beschikking over eigen rouwauto's en kunnen bijvoorbeeld ook andere vormen van transport regelen, zoals ouderwetse rouwkoetsen. Ook regelen wij eventuele volgauto's voor vervoer van familie en vrienden.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Begrafenis- En Crematiebegeleiding Mutsaers

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Begrafenis- En Crematiebegeleiding Mutsaers

  • Advies
  • Condoleance
  • Nazorg
  • Opbaren

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Begrafenis- En Crematiebegeleiding Mutsaers
Nazarethstraat 6
5683AP Best

+31 (0)499 372055

Deel deze pagina

Begrafenis-+En+Crematiebegeleiding+Mutsaers img