Ootes Uitvaartverzorging en Pieter Dekker Uitvaart

Ootes Uitvaartverzorging en Pieter Dekker Uitvaart

Als een dierbare komt te overlijden, staat ons leven even stil. Een periode van verdriet en verwerking is aangebroken. Maar eerst moet de uitvaart van de overledene geregeld worden. Welke stappen moeten nabestaanden nemen? Het gaat tenslotte niet om alledaagse bezigheden. Met de informatie op deze website willen wij u een eerste kennismaking bieden met onze onderneming, onze werkwijze en de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van afscheid en uitvaart.

Krijgt u te maken met het overlijden van een dierbare, bijvoorbeeld uw partner, gezins- of familielid? Neem dan telefonisch contact op met ons. Dat kan dag én nacht. We bepalen samen een tijdstip wanneer we langskomen om alles te bespreken. Tijdens het eerste gesprek met onze uitvaartverzorger worden eerst de meest belangrijke zaken met u afgestemd:
♦ Waar de overledene moet worden opgebaard

♦ Welke kist kiest u

♦ De datum / tijd voor de begrafenis

wordt vastgesteld

♦ De rouwkaart en eventueel advertentie wordt

opgesteld

♦ U krijgt een eerste indicatie van de kosten

Laatste verzorging.

De overledene zal daarna (indien dit nog niet is gebeurd) worden verzorgd, eventueel worden overgebracht en opgebaard. Bij de laatste verzorging van de overledene kunt u, als u wilt, zelf meehelpen. Bijvoorbeeld met het aankleden van de overledene. U bepaalt wat u prettig vindt om zelf te doen. Een actieve eigen rol in deze fase is meestal een goed begin voor de rouwverwerking.

Opbaren.

Een overledene kan worden opgebaard in de rouwkamer van een uitvaartcentrum maar het is tegenwoordig heel goed mogelijk de overledene thuis op te baren met behulp van professionele koelapparatuur en mobiele airconditioning - op bed of in de kist. Wij kunnen dit voor u verzorgen. We controleren iedere dag de thuisopbaring.

Dagelijks contact.

Niet alle beslissingen hoeven op één dag genomen te worden. Door een vrijwel dagelijks contact kunnen wij u tijd geven om na te denken welke keuzes bij de overledene en u passen. Stapsgewijs en van dag tot dag bereiden we alles samen met u voor. Wij betrekken u, zoveel u zelf wilt, bij alle stappen in het afscheidsproces. Onze ervaring is dat een actieve betrokkenheid troostend werkt.

Persoonlijk afscheid.

Wij streven ernaar om samen met u een persoonlijk afscheid vorm te geven. Persoonlijk betekent daarbij niet spectaculair of apart. Een traditionele uitvaart kan net zo bijzonder zijn. Er is bij een uitvaart weinig verplicht en inmiddels veel mogelijk.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Ootes Uitvaartverzorging en Pieter Dekker Uitvaart

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Ootes Uitvaartverzorging en Pieter Dekker Uitvaart
Komlaan 22
1861EG Bergen

+31 (0)72 5895453

Deel deze pagina

Ootes+Uitvaartverzorging+en++Pieter+Dekker+Uitvaart img