Begrafenisverzorging Speksnijder

Begrafenisverzorging Speksnijder

Speksnijder begrafenisverzorging is gevestigd in Bergambacht. We verzorgen begrafenissen in de Krimpenerwaard, in Gouda en in overleg ook tot ver daarbuiten.

Wij proberen nabestaanden hulp te bieden in moeilijke dagen, met naast verdriet soms ook zo veel onzekerheid. Dagen waarin heel veel geregeld moet worden. Door alle tijd te nemen voor u, uw vragen, uw wensen, bereiden we van dag tot dag alles samen met u voor. In alle rust, betrokken, zorgzaam. Maar ook professioneel en stijlvol. Om een begrafenis te verzorgen die aan al uw wensen voldoet. Want iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid... Daarbij hoeft u niet altijd groot te denken, het zit vaak in de eenvoud.

Als onafhankelijk begrafenisverzorger kunnen wij in vrijwel alle woonplaatsen over een kerkelijk centrum of rouwcentrum beschikken. De kosten hiervoor worden 1 op 1 aan de nabestaanden doorberekend (met kopie factuur).

Begraven is de vorm van lijkbezorging, die het meest in overeenstemming is met de Bijbel en met het christelijk geloof. Om deze reden verzorgen wij alleen begrafenissen, ongeacht van welke geloofsovertuiging u bent.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Begrafenisverzorging Speksnijder

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De debegrafenisondernemer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Begrafenisverzorging Speksnijder
Hoofdstraat 9
2861AK Bergambacht

+31 (0)182 351520

Deel deze pagina

Begrafenisverzorging+Speksnijder img