Lijffijt UitvaartverzorgingGeopend tot 23.45

begrafenisondernemers - Lijffijt Uitvaartverzorging - kaartoverzicht

Lijffijt Uitvaartverzorging

Met volle aandacht, rust en respect loop ik met u mee. Voor, tijdens, en na de uitvaart van uw dierbare.
Waar grotere uitvaartondernemingen aansturen op snelheid en efficiƫntie, en met name in het voordeel van de onderneming, wil ik met Lijffijt Uitvaartverzorging terug naar kleinschalige uitvaartverzorging waar niet alleen aandacht is voor het regelen van de uitvaart, maar ook voor de tussenliggende periode. Een informele en ontspannen sfeer waarbij tijd geen rol speelt zijn de juiste factoren om in alle rust de juiste keuzes te kunnen maken. Er is weer ruimte voor het verhaal en voor de persoon achter de overledene, want ook deze laatste herinnering moet krachtig zijn en bijblijven.
Als uitvaartverzorger richt ik mij onder andere op de belangrijke waarde van de rouwkaart. Vaak wordt deze bewaard als een herinnering aan de overledene. Het toevoegen van persoonlijke details aan de rouwkaart zorgt ervoor dat de rouwkaart nog meer een herinnering wordt. Lijffijt Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat de persoonlijke rouwkaart voor iedereen beschikbaar en betaalbaar is.
Lijffijt Uitvaartverzorging staat voor eerlijke prijzen en transparantie in tarieven. Ik zie mijzelf als uitvaartverzorger en niet als verkoper. U betaalt daarom bij Lijffijt Uitvaartverzorging alleen voor de producten en diensten die u echt afneemt.
Mijn naam is Robin Lijffijt. Ik ben uitvaartverzorger en samen met u geven we invulling aan die unieke uitvaart. Mijn streven is om voor (bijna) ieder budget een uitvaart samen te stellen zonder in te leveren op kwaliteit. En kwaliteit is wat u van mij mag verwachten.
Ik kan alle voorkomende zaken rondom een uitvaart voor u regelen, zodat u zorgeloos en in alle rust afscheid kan nemen van uw dierbare.
Voor, tijdens en na de uitvaart sta ik voor u klaar.

Expertises

Openingstijden

Open
Sluit om 23.45
maandag0.00 - 23.45
dinsdag0.00 - 23.45
woensdag0.00 - 23.45
donderdag0.00 - 23.45
vrijdag0.00 - 23.45
zaterdag0.00 - 23.45
zondag0.00 - 23.45

Recensies

Profielafbeelding joop oosterbeek

  5 

Robin heeft voor ons de uitvaart van mijn moeder verzorgd en ik ben uitermate tevreden over de wijze waarop alles is gelopen. Robin is een buitengewoon kundige maar vooral aardige vent met het hart absoluut op de juiste plaats, hij is persoonlijk, betrokken, denkt mee en adviseert op een uitstekende wijze. Hij verzacht op fijne wijze de pijn en ontneemt de stress. Door hem is de uitvaart van mijn moeder soepel, mooi en zeer eerbiedwaardig verlopen. Ook de kosten vielen erg mee en behoorden relatief gezien tot de laagste in de branche.
Robin, je bent een topper en ik zal je dan ook bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met een verlies. Bedankt voor alles !!

1 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Lijffijt Uitvaartverzorging
Duivenkamp 692
3607 VB Maarssen

+31 (0)30 781 1000
info@lijffijtuitvaart.nl

KvK

Nummer
65055594

Status
Actief

Deel deze pagina

Lijffijt+Uitvaartverzorging img